Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi roboti će ubijati ljude...to im je osnovna funkcija jer kada ameri investiraju u nešto onda je to neki način da ubijaš, kontrolišeš i maltretiraš ljude širom planete... od svih terorističkih zemalja USA je najgora od svih...Najviše su pobili i razrušili
Kompanija Agility Robotics otkrila je svoj novi prototip mašine koja se kreće zahvaljujući bipedalnom sistemu koji podsjeća na ptičiji hod. ViK Sarajevo nije u stanju da obezbjedi vodu gradjanima glavnog grada?!
@KomunizamOslobadja Eto izasli smo, zapalili policijske automobile, zapalili zgradu vlade, opstine...arhivu...napisali po cijelom gradu "Otkaz 01.7?!"...i sta se desilo....popravili sve zgrade, kupili nove i bolje automobile, napravili ulaz u predsjednisvo od 300.000 KM, vode sad nikako nemamo ni zimi,...politicka i ekonoska situacija nikad gora,....Kad budemo imali PRAVU opoziciju onda treba napraviti promjene...a to se nece desiti ni za 100 godina!!!
Izaziva strahopostovanje?!? O, Boze :) koja glupost. Hrpa smeća...
Ma sjebo bi njega bosnjo dok kazes piksna😆😆
Šteta, koliki bataci a ni grama mesa na njima .
Na kraju klipa Ito da čovjek hoda u nazad hahaha
je li muško ili žensko?
kol'ko troši po satu?
Treba ga naučiti da nazove selam kad se susretne s nekim. Dobra stvar, ali mislio dam da je ovo davno riješeno. Valjda sam gledao previše filmova. A misliti i cvijeće brati nije isto.
Nije ovo ništa kakav ja motokultivator imam...
Mislim da lazu da svrhu robota..Ne prave oni to na humanitarnoj osnovi, da bi pomagali vojnicima na bojnom polju, nego da unistavaju neprijatelje..
Dobar je mogu ga poslat da sere umjesto mene.
http://refugia.e-sim.org/lan.10758/
Terminator 1.0 Beta, već je 20% završen... Nosaćemo se jednog dana i s njima!
"...pomagati vojnicima na bojnom polju...",a ustvari su ovo budući vojnici za neke buduće ratove,jer dok je ljudi biće i ratova...sve strašnijih i krvavijih...a čime čovjek da ga "opali" kada je ovako mršavo,žilavo i programirano...:)))...tehno-koka :))))