Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu da i ako imas ovaj sahat isto ces umrijet.
treba motkom izlemati tog idiota koji ga je zacijenio...pa nema u sebi 821 dijamant svaki od 1000 eura pa da toliko kosta majku mu pohlepnu zakajlam
Ovo kad se uzme, ovo se ne nosi. Drzi se u kutiji i za 10 godina se proda za duple pare. Sve su to investicije nedostupne obicnom narodu.
Sebija Bakiru kupila da vide raja sat kad ijeli bajramluk.
ko se bar malo razumije u satove zna o kakvom je modelu riječ, a ovi po komentarima sto pisu 90% ih nije ni culo za ovu marku do sad
Lijep sat, ali za kurčenje
Ovo je za mene komedija. To su izmislili da oni koji imaju toliko novca da ne znaju sta ce sa mjim, a da mogu da ga potrose. A na kugli zemaljskoj mnogi ljudi nemaju sta ni jesti i umiru od gladi. Ja sam godine 2000 kupio Seiko za 240 km koji funkcionise i dan danas a, neverovatno, tacan je u sekundu.
Seiko najjaci satovi , a ovo ti je statusni simbol RM .
seiko ok ali grand seiko....
MILLE pare 🤭
Toliko košta, a koliko vrijedi ?
Pumpa - dizna?
Ima ovakav sličan kod kineza za 0.821 dolar
Sad ce frljooki Fadil da ga kupi pa da se qurchi po Gradaccu 😂😂😂😂
skoro indentican za 17.99 na aliexpresu
kod Hame na autopijaci sat 5 kerma, a isto pokazuje sate i minute........ :(
Za 1M i 600K maraka mores kupit 100 kg suhog zlata i prodat ga opet.Kupis ovakav sat i bacis pare u wc solju.