Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jaooo ljudi pravo kazete dvica je definitivno najbolji dio!zatim mi je code veronica pa ostali(4 i 5 su zadnji,ok su ali nema strave)
Legendarana igra od 1 pa do 3, malo koju igru sam sa uzivanjem igrao ka RE...
joj kad se sjetim kad je tek ova igrica izašla, senzacija!! uživao sam igrajući svaki dio. vjerujem da će i ovaj biti na nivou, jedina mahana je što se prilično brzo pređe. ako se ne varam 2 dio se mogao preći za nekoliko sati igre, čak je bilo otključavanja onih bonusa, zavisno od trajanja igre! :)
najbolji dio residenta za mene, bio je RESIDENT EVIL 2! Residen evil 3 moze nekako proci, a CETVORKA je totalna kriza, totalno udaljavanje od Racoon Cityja
Pa naravno da ce morati, nisu ni 5ticu trebali praviti ovakvom kakva jeste poslije onakve cetvorke. Dobra stara dvica...