Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je neće niko.
Meni brate puno dati i 226 eura na ovu glupost.
Meni brate puno dati i 226 eura na ovu glupost.
kod nas tek ce za 10 godina biti ta cijena
hahahahaha kad 4K bude ko VHS
pa sta kod nas to nema veze kod nas je konzola i dalje preko 800 900km jer ovi nasi uzimaju marzu od 50000%
Ja ne znam gdje ti gledas. Ne kupuje se kod nasih seljaka u trgovinama, vec fino PIK RADNJE i konzola tvoja za 600-tinjak markica (PS4)
Kad kupis milion konzola ako im je cijena 400eura na toliku kolicinu ti ces ih dobiti po 200evra po komadu npr. jer uzimas jako velik broj..a kad uzimas 20 000 platices 400evra jer to nije neka cifra..pa tako npr. Njemacka veliko trziste nabavlja vise dobija jeftinije dosta pa moze staviti i nizu cijenu u odnosu na npr. BIH koja je mala zemlja i uzima manje konzola samim tim i nema nekog popusta i cijena je veca jer hoce i da zarade nesto..
Xbox 360 i kinect mjera, sve preko je sr...e.
Sve preference uvijek jace od pleke ali ja se nikad nisam adaptirao na njihov joy-stick i vazda pleka do dana danasnjega...
Nema do plejke