Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crvljiva jabuka je cudo....ni za sirceta nije.
Apple...jedan od glupljih uredjaja.. Jest brz, ali glupo brz... Android i Windows majka za ove amatere...
Glup si.
hahaha previsoke cijene, a iPhone 7 2.000 KM hahahaha
1 400 KM mu bila cijena kad je tek predstavljen. Nije Apple kriv sto nasi prodavaci zele zaradit po jednu plaću na svakon mobitelu
@Mister G. ma opet je skupo brate, meni je fakat žao dati toliko za mobitel, jedino ako uleti neki poklon, nešto džabane ali keširati toliko, puno je stvarno
Sto su naocale dioptrijske svuda u svijetu,pa i BiH,skupe pravo?Zasto ima jos takvih stvari takvih? Evo i mobitel,a unutra nista sad skupo mnogo,u cemu je fol? Monopol sine,monopol imaju i na okvirove od cvika,zato.Koliko ti pomaze tu EU,ulazak,nesto,bilo sta? Pa kako ces ti ziviti bolje od toga? Ma ima da platis glupane,nije ni fol da ti bude jeftinije! Sve ovo reforma:suplja!
Ali je bezobrazno od Apple-a da se žali nekome na nerealne cijene patenata. Qualcomm je uradio pravu stvar sa Snapdragonom 835 nakon par godina stagnacije (od SD 800/801). Apple ima najveće marže od svih proizvođača, pa bi i ostale kompanije trebali da ugrade u taj profit za njihove inovacije. Qualcomm je svakako uradio dobre stvari oko optimalizacije potrošnje baterije u sinergiji sa LTE mrežama (naravno mi to u BiH ne osjetimo).
Kakve stagnacije? imali su problema samo sa SD810 Recimo Snapdragon 820 i 821 su fantasticni procesori i dalje
Znam samo da mi je iPhone 7 plus od januara već po drugi put na servisu.
@Tvojefendija Moj radi kao flak. IP 7 plus,128 gb. Čak i stari iPhone 5 na 10.3.2. radi besprijekorno. Mobitel star 5 godina.
Eh, Apple se zali na necije 'neproporcionalno visoke' naknade :)