Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je 87 sinko... ja sam u svojoj mladosti razvaljivo sve zivo... sad su me stigle godine, al opet ponekad uzmem, sjetim se starih dana...brate dragi, jes´ ii bilo dobro..dodjes sa radne akcije , citav dana prugu pravio, pa zasjednes za kompjuter i citavu noc s rajom umrezen Countera...auhh...da mi je sad tih dobrih starih vremena....il makar FIFA 2004, i to sam rasturo pravo, prije nekih 50-60 godina...
Ja sa svoje bijedne 42 godine sve zivo razvaljujem. Godlike u UT je pisancija. Ali samo u UT-u. Ostalo Masterfull.
uci sine uci i dobro pazi kako tata-babo to radi.
a meni sa 24 kazu da sam dijete..eto vam!!!!!!!!!! i da kaze se IGRE a ne igrice
Nista novo i sve vec poznato, Imam 30 kuka i sva moja raja tj.vrsnjaci pa i stariji koji, naravno imaju racunar, igraju po 8 sati dnevno pa i vise.
ma ko igra taj i doigra...
Imam 32g. ozenjen,djecu ali se ubi igrama.Igram osam sati dnevno ali samo multypleyer,ostalo me ne interesuje,ako igra neko call of duty, Wolfenstein-enemy territory,Medal of honor,unreal...........nek se javi imam dobar klan pa moze sa nama,pod uslovom da je dobar igrac i da ima jaku konjekciju.
ja imam 27 godina, volim sve sto vole mladi a najvise need for speed underground, splinter cell i fifa 2004. zivjeli
Ja imam 17 godina i igram igara na racunarima od 1991. Moj stari iduce godine ce da napuni 50 godina, igra od 1983, veliki je fan strategija i sa njima provodi dosta sati.
Zalosno...
Boga mi me skontase za godine.
ovo nimalo neiznenadjuje, dovoljno da se pogleda na E3 i cbit i sl. koliko je veliko trziste..to sigurno nije nastalo na klincima :))
tata, pa zar i ti pred konfljuterom!?
Da Bog sacuva koji metilji! CCCC!
oprostite - za igre...