Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
wooow, svaka cast ko god je uradio ovo, ruke mu se pozlatile :D a stolac je grad nevjerovatne ljepote, pogotovo sad kad ga intenzivno obnavljaju, postaje jednako atraktivan kao Pocitelj i Mostar :) sto je fantasticno, sada se u onu turu Medjugorje-Kravice-Mostar-Pocitelj-Blagaj ukljucuje jos jedan grad
Najljepsi grad na svijetu!
Šta imam šetat 200 m? :)
Skinuo sam aplikaciju, ucitava se previse dugo. vec 5 minuta, 55%
Pozdrav iz Stoca, aplikacija i ovo sve sto se u zadnje vrijeme desava je itekako pozitivno i budi neku nadu da ce stvari biti ponovno "normalne". Svi vi koji niste bili ovdje tj u nasem Stocu ja vas srdacno pozivam dodjite, dozivite, osjetite vjerujem da cete se ugodno iznenaditi, samo bi zamolio sve pri ulasku u ovaj grad da skinete naocare nacionalizma i da ga sagledate svojim ocima u svoj svojoj ljepoti i garantujem vam da cete se opet pozeljeti vratiti.
@ Hercegovac85 - Ezan je za isnana, zvono za hajvana ;D
Stvarno si seljak. Ne pljuj po drugima, budi tolerantan. Bice nam bolje svima. Raznovrsnost je ono sto nas cini.
sjecate li se profesora Mire kako protjeruje novinare iz škole a koji je osuđen za dilanje droge. šta drugo i ocekivat od tih primitivnih ustašofašista i neka je bog na pomoci svim normalnim ljudima u Stocu
Bio sam jednom dole, i ne planiram se vraćati, tamo rat kao da se nije ni završio.
haj- nehaj
selo
ko bude išao u Stolac neka obavezno kristi ovu aplikaciju jer vrlo lako je zalutati u gradu koji ima jednu jednosmjernu ulicu.Zato oprez!
Srbin sa Sokoca, Hrvat iz Doca Musliman iz Stoca To su najortodoksniji predstavnici svoje nacije.
Nabrajas nacionalnosti za Srbe i Hrvate a Muslimani su ti pripadnici religije. Mislis Pravoslavac, Katolik i Musliman?
Ma obicna prcvara
ovu Bosnu i Hercegovinu ba ima obilazit tri godine, koliko ljepota ima. Al vise nemamo volje nego paaaraa, ubilo nas u pojam.
Šta ću u Stocu ?
Definitivno grad sa najljepsim mjestima i sa bogatim historijskim nasljedjem.