Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce l\' moc nac\' \'dje ceca nastupa, proracunat\' kakvo tijelo selma ima, ...?
Wolfram ima najbolji program za matematiku, ikada napravljen. U zadnjoj verziji su dogradili i kvantnu matematiku. Nisu nikakvi cudaci.
@idioti Sirat VAMA JE MAMA UPALILA RACUNAR POSTO SI TI IMBICILI VI NE ZNATE IZGOVORITI RECENICU \" JA CITAM \" BEZ GRESKE.
@KOMET Idi, edukuj se, sine... pa cemo onda pricati o \"egoisticnom cudaku\" Wolframu :)
pa imamo vikipediju
@KOMET J.e.bem ti mater glupi @Amidza Jesi li ikad cuo za neprofitne organizacije majmune?
Hvala gosp.Wolfram !
besplatan, a nacice se na trzistu. super mocicemo ga kupovati, a necemo morati placati. :s ups tek vidjeh da sam ovo procitao na SA-Xu, sad je sve uredu, rekoh, neki normalan portal ovako prenio vijest, pa se zacudih
NISTA NEVALJA, SAMO REKLAMA EGOISTICNIH CUDAKA...