Stiže na tržište
8
"Procurile" specifikacije Nokije 5.4
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1520x720 za midrange mobitel u 2020. godini. de jebeno povecajte rezoluciju
kao prvo, nema to veze sa "onom" NOKIOM, kao drugo, sve već viđeno, tržište je preplavljeno istim i boljim, prije svega autentičnim Kinezima, ne vidim razlog da kupim ovog preobučenog Kineza i da platim za ime i staru slavu!
Ako nije na Android-u, ništa od nje.
i sta bi se trebali radovati sad, na trzistu ima daleko boljih telefona. pisem sa mob 6gb RAM i 128gb interne koji koristim vec godinu dana...
revolucionarno nema sta, ev Pisem s uredjaja s istim specifikacijama koji je izaso ima neko vrijeme, xiaomi pomete konkurenciju
Lampaš
Mid range. Nije vrijedan clanka toliko
Zato sto je midrange nije brijedan clanka ? Svasta..
Hoće li popraviti usb c port koji se razvali nakon 6 mjeseci korištenja? Inače Nokia ima sasvim solidne telefone sa pristojnom kamerom i performansama, ali taj punjač je haos. Baterija nakon 3 mjeseca jedva drži više od 6 sati, nakon 6 mjeseci korištenja se prestala puniti. Inače je ne bih mijenjao.
@BluePill i ja sam imao problem sa konektorom ( hladan lem), a sa baterijom nemam problema.
4 GB RAMA - toliko ima moj laptop - slabo. Koristim pagefile pa mi laptop radi nekako, ali presporo.
opet negdje curi.
Ovi ostali u 90tim
Sranje