Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
4-i kojeg ne namjeravam kupiti...
osam jezgara? osam JEZGARA? OSAM J.NIH JEZGARA? JEZGARA? Pa jeste li vi normalni?
Problem je sto telefon ako nije na stolu ko da ga i nema, pa zbog udara i prosipanja po njemu kafa po markicu je pozeljno da je vodootporan a ako kojim slucajem se prevrne " klipaca" pa ga opali najbolje bi bilo da je od zeljeza ruskih tenkova.
Ko o čemu, Sarajlija o kvaliteti izrade...a 14 KM u džepu i odjeća s pijace. Eto cijeli svijet lud pa kupuje samo Sarajlije pametne neće.
BLACKBERRY Z10 je zakon
1300 dolara za telefon? Zika je za ove pare ljudima glave skido..jeste'l normalni?
Koliko ovo cudo kosta ?? Pustite me nekakvih karakteristika, nego napisite cijenu... ili barem koliko trenutno na trzistu kostaju ove ranije verziju ovog telefona ?
$1,350.00
http://www.amazon.com/Samsung-Gt-i9400-Factory-Unlocked-Shipping/dp/B00BK1X21M/ref=pd_sim_sbs_cps_1
kakvi pacenici ovi sto mrze samsung :) HTC ako izdrzi jos godinu prije bankrota, dobar je :) svaka cast i HTC-u i Sonyju, ali smijesno je reci da je samsung plastikaner i da ce puci prije ovih telefona. samsungova plastika je vrhunska tehnologija i puno ce vise pretrpjeti nego ikakav metal na HTC-u i Sonyju.... evo vam koliko je samsungova 'plastika' izdrzljivija od metala na telefonu (galaxy s3 protiv iphone 5) :) http://www.youtube.com/watch?v=rofgMueCOqo
Koja plasticno smece ccc
ovo je trenutno najjači telefon, čak je i vodootporan: XPERIA Z vs. GALAXY S3 http://www.youtube.com/watch?v=BFX11hirwKQ XPERIA Z vs. IPHONE 5 http://www.youtube.com/watch?v=fy1LU3KpR1E
OS Android OS, v4.2 (Jelly Bean) Chipset Exynos 5 Octa 5410 CPU Quad-core 1.8 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.2 GHz Cortex-A7 Octa je chipset a CPU, smjesni ste !
Ja imam pare, platu 1500 KM, i necu ga kupiti i mislim da je smece... Pusa
Pih kad sam saznao za galaxy s4 i vidio cak i specifikaciju na odredjenim stranicama...al ništa čudno kasnite ko plate u BiH...
Pa ljudi to vam je S2 americka verzija!! hahah ja provale. :)
Plasticara za levate, i takode ime mu ne valja...