Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko se ja razumijem u zaebanciju ovo neko nekog zaebaje... :) p.s. za ovu nagradnu igru, kako se mogu prijaviti?
e da ste me poslusali ceterestrece danas ne bi bilo vakih govanaaa poput fejsbuka
nisu ljudi sve otvoreniji, nego su sve gluplji i gluplji samo idiot moze svoje licne podatke iznositi javno
E cuj do umrežavanja. :D Dodjoh, vidjeh, izbrisa se! ^^
civut
Šta pljujete po njemu k\'o da je ne znam ni ja šta. Čovjek se za vrijeme školovanja hvat\'o se knjige što danas rijetko koje dijete radi(ili ak\' \"uči\" onda je to \"sezonsko učenje\"), dobio odličnu ideju i obogatio se na pošten način. To što je na našim prostorima ogroman broj \"sponzoruša\" i velik broj pačenika koji koriste facebook da bi mogli masturbirati na profilnu sliku svoje vršnjakinje ili da bi se hvalili brojem prijatelja nije njegov problem. I mogu mislit da ga iskreno zaboli neka stvar što se vas 5-6 neće registrirati na facebook.
e mali da znas da sam ja svoj profil izbrisala....zidovska posla...
E Mark,moja privatnost je samo moja i necu je nikada podijeliti sa tvojom facebook stranicom.Prijatelje sam imao i prije facebooka i imacu ih i bez njega.
medo 11.01.2010. u 21:31 imal neko da još nije napravio stranicu kod ovog malog futaći i stavio sliku šta radi kad je u pidžami nedeljom Postaviš pitanje i kada ti neko odgovori na nije na tom,kako se kaže,onda ti daješ\"nagradu\",kako si samo glup,pa takvi kao ti i jesu za taj *ebeni servis.
Hamo, vidi mu glave...
NISAM NI JA!!!!! Zalosno je da je za vecinu Facebook jedini nacin komuniciranja sa ljudima.
@@medo 11.01.2010. u 21:48 ti sad ocekujes da ti mi damo nagradu za to sto nisi, evo posto si istrajao u svojoj odluci ja te nagradjujem besplatnim mogucnoscu da mi tri puta u mjesecu popusis chunu. oko detalja preuzimanja nagrade cemo se dogovoriti kad u kancelarije preduzeca Ebivetar dodjes s mamom da ona isproba ispravnost usluge prije nego sto je sam pocnes koristiti, sve je to zbog sigurnosti da se kojim slucajem ne bi povrijedio ili cak ugusio. do vidjenja ;) NAJBOLJE DA OSNUJES GRUPU ,,BICE DOSTA KANDIDATA SA FACEBOOKA DA UCESTVUJU U TVOJOJ NAGRADNOJ IGRI.
Nisam ni ja i necu sigurno!!!
ti sad ocekujes da ti mi damo nagradu za to sto nisi, evo posto si istrajao u svojoj odluci ja te nagradjujem besplatnim mogucnoscu da mi tri puta u mjesecu popusis chunu. oko detalja preuzimanja nagrade cemo se dogovoriti kad u kancelarije preduzeca Ebivetar dodjes s mamom da ona isproba ispravnost usluge prije nego sto je sam pocnes koristiti, sve je to zbog sigurnosti da se kojim slucajem ne bi povrijedio ili cak ugusio. do vidjenja ;)
medo 11.01.2010. u 21:31 imal neko da još nije napravio stranicu kod ovog malog futaći i stavio sliku šta radi kad je u pidžami nedeljom.. ima sigurno,recimo nisam JA niti imam namjeru.