Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Let Banja Luka - Trebinje traje još uvijek, počeo je tamo neke davne 2007 ili 2008.
Boli nas za gorivom, jedan GRAS-ov rukovodilac je dok je bio na funkciji ukrao 300 tona nafte u saradnji sa kantonalnim funkcionerima i nikom ništa,slučaj stajao u tužilaštvu u latici, dok nije zastario.
Clanak bez veze. Kako je let bio brzi zamila boga kada je trajao po dva-tri dana, avioni su morali da pune gorivo cesce. Ajoj majko mila. U pedesetim, sezdesetim godinama let izmedju Sydney-a i Londona iznosio je 63 sata i 45 minuta sa 8 zaustavljanja na usputnim aerodromima. Najbrzi let u 1960 iznosio je 34 sata i 30 minuta sa 8 zaustavljanja na usputnim aerodromima. Pazite to je samo let. Putnici su morali prenociti na nekom od aerodroma. I eto bili brzi avioni i letovi prije nego danas.
Istina živa ...nikada se nisam vozio u avionu haha
golf 2 mi prije trosio 5 litara, 30 godina kasnije golf trosi 6. kobajagi nova tehnika.
Naslov kaze "putovali MNOGO brze" a kraj texta kaze "aviokompanija jet blue produzila letove za dvije minute"... izgleda da klixu fali ulicnog razbojnistva pa pokusavaju biti kreativni sa ovim glupim clancima.
Neka kad vec platim onda da se vozam za te pare sto duze
Kod nas će uvesti motore sa 1.6 dizel motorom iz golfa 2. I ići će na ložu i laneno ulje.
Jeli ovaj podatak radzen sad krajem oktobra kad se sat vraca unazad
''Jet Blue aviokompanije uštedjela je gotovo 14 miliona dolara tokom jedne godine tako što su sve letove produžili za dvije minute.'' Valjda skratila letove za 2 minute.. administracijoo
Mene stid za tebe.
Da nas nema trebalo bi nas izmislit !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa zato kod nas GRAS tako vozi:)