Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki napredak je poz., medjutim sta mi smeta je to da se mi kao ljudska rasa se neravnomjerno razvijamo i nema nikakvkog balansa. imamo super kompjutere, autonomna vozila, itd, a sa druge strane vise od polovine covjecanstva zivi na rubu siromastva, veliki broj je "nepismen" , vecina bolesti haraju na sve strane i nema lijeka, unistavamo raznoliku prirodu a ulazemo milijarde ne bi li otkrili neku bakteriju u svemiru.zbog toga ma koliko mislili da smo superiorni, ipak smo jako primitivni.
istina je da razvoj stvara socijalne razlike ali i siromašni profitiraju od njega. bez razvoja bi svi bili siromašni
kod pojedinih of road modela bice ugradjen plug i prskalice za prskanje voća
Koliko moraš biti sebičan, strašljiv i smotan da se raduješ sjedenju u autu koje samo upravlja i misli za tebe, pa jarane najbolje da živiš u kutiji i viriš kroz rupicu
Plakaćemo za golfom dvojkom Vjerujte
Ova pomagala forsiraju smotani štreberi koji su iz svih predmeta uvijek imali petice, a iz fizičkog kečeve
vi nama bolescurine donesoste tim zajebancijama
Aleksa ako napraviš sudar jel to sudbina, božja volja ili greška u tehnologiji. Sve vjerske zajednice i sekte svijeta će odmah zauzeti objašnjenje da je to sudbina i božja volja. Aleksa će se sa njima isto složiti.
@Gelecek Sa dodatkom da oni koji su tu smrt pruzrokovali greškom će biti odgovorni pred Bogom kada se bude polagao račun.
Hajmo marvo na posao a ostali nek rade od kuće SabahMorning
objavite ove migrante sto su obili auto
haman se mora sa glockom spavati