Cijena 449,99 eura
15
Predstavljen smartphone Honor 9
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I za manje pare od ovih 6,6+,6++++++ haha mogu se naci jako dobri pametni telefoni.Bit je samo traziti
Koliko za kes? 😁 Inace lijep telefon...
Hodor
Dobicu iphone 8 kad izidje, a do tad se moram strpiti sa 6s hehehe
A znate li da je ovo ustvari jeftiniji huawei p10. Identican. Honor spada pod huawei. Jedino sto neke komponente mogu biti jeftinije od p10. Ali telefon je ok ali ipak skup.
ljudima vaznije imati mob od 1000-1500KM nego uloziti u sebe ili porodicu ili putovanje ili skolovanje djeteta isl samo da ljudi vide da ima dobar mob
Odlicni su.
ako treba nekome honor osmica nova neotpakirana s 2 god garancije plavi.. 650KM nek se javi
moRe li zamjena za 7 m drva...
6 i po stoja 😌😌 puno je to, moro bi nanu istrenirat prvo da prezivi 2mj bez pemzije
kompanija honor, oj klixovci objesite se kablom od misa. model Honor, kompanija Huawei majku mu pa malo se potrudite..
Koliko li samo pogresnih informacija ne primijetimo. Al mogu reci da je ova kompanija Honor napravila bas sexy mobitel. :)