Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
650 dolara a ne može ni da slika pod vodom ?? U šoku sam :)
sve je odlično osim cijene, ne možete cjenovno protiv Samsunga jednostavno nemate marketing dovoljan
najbolji ali poslije SAMSUNG Galaxy S8 edge
S8 edge ne postoji, hahaha
Zvijer, steta sto nisu zastupljeni vise kod nas.
Koristim oneplus3 vec 2 godine,ne zelim bacati drvlje i kamenje na Samsung ili druge proizvodace ali oneplus je stroj za sve ostale ko ne vjerije
Za razliku od Samsunga, ovaj telefon u našem narodu poznat kao 'kinesko smeće' ne štopa nakon par mjeseci korištenja, fluidniji je i brže otvara aplikacije od vašeg SVEMOGUĆEG SAMSUNGA. Daj se malo informiši prije nego što lupiš neku nebulozu u komentaru, hvala.
polovan samsung 8 u usa možeš uzeti za 300$,tako da se ovo sranje ne isplati.
Niko se ove kante nije nanosao. Ne postoji jeftino, a dobro...nazalost.
Vidim pravo dobro se razumijes u telefone... OnePlus je jedini pored Google Pixel telefon bez laga (kada govorimo o androidu), dok svi drugi nakon odredjenog vremena pocnu da stucaju. OnePlus ima odredjene kompromise, a od osobe zavisi jesu li oni prihvatljivi. Istini za volju podigli su mu cijenu previse i to je jedini problem.
@adsubzero Da i za taj parametar "lag" cujem. Okani se dijete kineskog smeca, vidit ces da ni jedan pravi telefon nema "lag".
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zvijer od mobilnog !
odlican telefon za one pliceg djepa a ovi kinezi se haman svi ili skoro svi furaju na Iphone i njihov dizajn sto po meni nije ok jer trebaju imati svoj vlastiti dizajn al eto
@Prd0nja ne lazi bezveze.. https://www.apple.com/ch-de/shop/buy-iphone/iphone-x
Čuj čisti softver bez teških maski kao kod Huaweia i Samsunga. Da se autor razumije u mobitele znao bi da nijedan proizvođač ne ubacuje količinu bloatware aplikacija kao Samsung. Jasno da je stock Android najbrži što Nexusi i Pixeli godinama pokazuju, ali ni EMUI od Huawei ni minimalistički UI kod Oneplusa ne utječu ni 10% na performanse. U svakom slučaju se može promijeniti Launcher u sekundi :)