Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan koji mi ne treba... :)
Balkan je divlji zapad. Ljudi objave neku jeftinu verziju telefona, kod nas bude najskuplja jer je kao posljednja (domaća logika). Izađe telefon od $400, kod nas bude 1800. Kupe kompleksaši, pa se šepure po ulici, lafo ih neko zove, a onda odu vani, pa vide isti telefon kod sirotinje, pa dođu vamo glupani pričaju kako vani padaju pare sa neba, opravdaju svoje komplekse..
ako ovaj ne bude dobar propadaju 100%
meni samsung grand prime dovoljan ne treba mi bolji.Ali razumijem ove sto kupuju mobitele od 1000 km tacno sw vidi razlika i to bas
Nista spektakularno.
eto ti znas sta je spektakularno
Kasne, mislio sam sada neki Deca Core, 8 GB Rama, trstruka kamera, isto kao kod konkurencije
Sta se desilo s kompanijom koja je imala Htc One M8 pa Boze dragi. Htc 10 je bio isto dobar ali morali su nastaviti pratiti trend promjene dizajna koji vode Samsung, LG pa i Xiaomi i Huawei....ovako samo tonu dublje ali sretno im bilo
Sretno sa prodajom ali ne mozete vi ni pera odbiti samsungu, s8 je level up.
Ne znam zasto htc zakljucava bootloader, ja kad kupim telefon hocu da imam puni pristup kao kod samsunga, znaci stane ti telefon nosi u servis umjesto da sam sebi flashujes. A cesto se desava na htc bootloop.
Najveci problem je sto zakljucavaju bootloader, i nek zasteka sistem, a zastekat ce, nemozes odradit flashovanje dok ne otkljucas bootloader, a ko god imalo radi oko telefona zna koja je procedura otkljucavanja bootloadera, izuzev ako nema specijalnu opremu ( box ), zato lijepi samsung koji dolazi otkljucan i radi sta ti volja.
odes na htcdev, otkljucas bootloader za sec i izgubis garanciju.... jako tesko samostalno pretraziti... a nasi takozvani super servisi glupi ko brton al pametuju ko da je znastvena fantastika i deru nepismen narod
@ludi_pera znam ja to sve, ali procedura je to, i plus nek nesto ukrivo krene, sve ide preko cmd, otkljucavanje bootloadera bi sebi samo radio, lakse je skinuti firmware, odin i usb driver i za pet min gotovo, ne znam zasto to htc-u treba, jer nisam skuzio da iko vise zakljucava.
HDZ U11??? definitivno promasaj kao i vecina dosadasnjih premium mobitela