Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad sam presao sa Galaxy S5 na iPhone 6s Plus, svi su mi govorili : ti si lud. Nemozes staviti micro-SD card u iPhone, nemozes promijenuti bateriju, itd. Galaxy S6, Galaxy S7, isti imaju problem kao iPhone. Nadam se da ce S7 biti malo kvalitetniji (aluminium), i da ce mu update trajati vise od 3 mijeseca. Marshmallow 6.0 kad ga izbace, i 3 mijeseca poslje, 6.0.1,... i vise nista. Jos na to sve, jebe ga taj TouchWiz.
Imao sam android pa silom prilika presao na iOS. Svi govore Apple sminka, ovo ono, a kad hoces kupiti aplikaciju a ivis u BiH onda vidis da ne mozes kupiti jer na spisku zemalja nema BiH, a kamoli Apple Store za BiH. I sta radis onda? Onda moras uraditi JaiLBreak telefona tj. crackovat ga da mozes instalirati sve aplikacije , i sta si onda dobio ? Dobio si crackovan telefon da ga mozes koristiti svakodnevno jel sve sto valja mora se platit. Zakljucak? Android je zakon.
Odmah u startu grijesis jer mozes kupiti aplikacije bez problema. Izaberes Hrvatsku od ponudjeniz zemalja i dodas nasu karticu. Radi bez problema,tako da ti ovo gore sto si napisao ne drzi vodu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Poznate specifikacije? Kome? Klixovcima?
Fadilu
@Guestes ovaj jedan minus si dobio garant od fadila :P
bakir kupuje 100 000....da podjeli zaposlenima
jeeeeeee,jedva cekam da S7 puste u prodaju,eto mi prilike da napokon uzmem S2
jeeeeeee,jedva cekam da S7 puste u prodaju,eto mi prilike da napokon uzmem S2
Jabučnjak prednjači
cim izadze odmah kupujem!!! kazu 21 febraur