Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hau mac
Ako želiš ovakav isti telefon sa znakom Samsung, platiš telefon i još 200 KM za logo.
Moto G serija je super, low price telefon, ali nema smisla pisati (Ctrl+C > translate > Ctrl+V) ovakve tekstove u BiH jer ovaj segment je nepoznat lokalnim krkanima/uglednim poslovnim ljudima koji vode strategiju i prodaju (legalno) mobilnih telefona.
djelimično si u pravu, kod nas motorole i nema, donedavno je tek ista postala dostupna u hr. dugo vremena nema motorole kod nas, a od googlea i sad kod lenova, stvarno dobri telefoni, malo poskupi, ali dobijes dobar uredjaj s dobro optimizovanim softverom i otprilike dobrom podrškom.
@Quaresma Prije par godina sam za smjesne pare supruzi nabavio Moto G prve generacije i fenomenalan je telefon. Ono sto sam zelio reci je da je mentalitet i nepoznavanje (da li je u pitanju znanje, iq, lijenost ili nesto drugo...) tematike dovodi do toga da predstavnik, distributer i preprodavac Motorola proizvoda reklamira i prodaje i$hit.. Toliko o tome...
2GB RAM oba. I oni ga usraše.
Cuj 2800mAh može mi da dnevnim aktivnostima trajati od kafića do kuće..
Kupi nekad nov telefon pa ce ti 2800mAh duže biti. A ne telefon koji je punjen već par godina. 3-5 sati "on screen time" ovakvi telefoni imaju, tako da nemoj seruckati...
Smece....nokia 3310 .....znas kako je u potraznji i na cijeni :P