Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poslije viste koja je inace \"odron\" mozda sada ponude nesto bolje
ja ga imam vec pola godine kao testnu verziju, moram reci da je super! a mozete besplatno nabaviti na thepiratebay.org....;-)
NADAMO SE DA OVA VERZIJA NECE BITI KATASTROFALNA KAO VISTA
kad izlazi finalna verzija ovog kina? trebo bi i ja nesto fino na komp nabacit, dosadio mi vise xp
Ova verzija sto je pustena kao testna nije vise BETA nego je RC i nece biti nekih vecih izmijena na OS-u, nego sad samo popravljaju neke propuste, ali kod njih se nikad ne zna...
koji si ti retard pa koristi w umjesto v
Ti si neki fenomen onda, jer imas nesto sto sluzbeno jos nije ni izaslo ccc Ti imas ono sto moze svako imati a to je BETA verzija (imam je i ja) koja je besplatna za sve ali vazi samo do 01.06.2010. Kada vise neces moci koristiti . Automatski restart svaka 2 sata ce ti poceti od 01.03.2010. Tako da se ne zavaravaj da imas nesto sto nemas.
Ma kavo to ja vec imam ultimate verziju registorvanu i radi perfektno sistem je samo takav ....veoma dobar windows ko proba nece zazaliti........Podzraw
Ma kakav petak, kakva 1.5, s torrenta besplatno :)
Ja bas htio napisat da ce Ultimate bit petaka na siranu :)
za par dana ce 7-ica biti krekovana i dostupna za 1.5 km :)