Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno Pikachu na janjetini u Buca Potoku
@POP pope, ne rise. pusti djecu nek pokemonisu!
- I gospodine, recite našim gledaocima kako ste otkrili ISIL-ov trening kamp? - Pa vidite, ja sam samo htio uhvatiti tog Bulbasora.
hvatao carizarda zavrsio na pisti na aerodromu
mozel neko reci kaki da akinem tu igricuuuuuuuu????
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
treba sve pokemon zaluđenike pohvatati u kakav azil....
Cestitam novoj "tehnoloski obrazovanoj" generaciji, na masovnom ucescu u kreiranju nove verzije "google earth" , koji ce ukljucivatisve coskove u koje satelit ne moze prodrijeti (vase kupanice, spavace sobe, kancelarije, komisijno dvoriste, ucionice...) te precizno zabiljeziti vase rute kretanja i likove koji vam upadaju u kadar. Hakeri svih boja ce se jako obradovati tako velikoj novoj bazi koznakadizasto korisnih podataka. Ili da pogadjam cemu to sve moze posluziti?
Znači grupno fatanje, tako smo mi nekad kao momci organizovali grupno fatanje samo što smo mi fatali Anitu.
ce biti mentalno osvjesteniji i razviće maštu više od ovih klinaca koji furaju salu na stranu frizuru biberice itd,jer dok ovaj sjedi za racunarom i konta kako to u igrici tamo vamo razvija sebi mastu koja ce mu biti mozda korisna u tom nekom seksualnom aspektu barem dok ovaj mali biber ima ogranicenu maštu i slabo je razvio svoju mentalnu psihu i nece biti toliko ucinkovit,ako si pročito hvala kume :D
Ako po Sarajevu nema organizovanog gonjenja i hvatanja PALITELJA automobila i društvenog vlasništva, e nek se barem hvataju POKEMONI ! :)))
vec ste mi na vrh glave sa tim sranjem
Jeste, a zaboravili ste da je bilo dosta slucajeva razbojnistva, otimacine i pljacke.
Imam ja jednog unikatnog pokemona a rijetko ko ga moRe u hvatiti zato sto se krije medj udovima :P
Weedle?
@Sinama Pongolle eh upravo taj ;)
Ozbiljnoj firmi potrebna 2 radnika za hvatanje pokemona,pozeljno radno iskustvo u slicnim poslovima
nemam iskustva sa pokemonima, ali sam bila auror u redu feniksa i hvatala smrtonose i dementore, pa ako se i to pika...
Boze baci Snorlaxa i budi precizan
da mi je znati hoce li nas ijedan `trend` zaobici :)
bolje da ganjaju pokemone nego drogu :)
Ovo se prije zvalo "hvatanje zjala" i bio je uobičajen sport, samo što Balkanac nije dovoljno oštrouman kao Japanac da na tome i zaradi.
Dok drugi jebu, ti Muzafere ganjaj pokemone :D
Tačno se u vojsku zombija pretvaramo, ne onu što jedu ljude po cesti već ispranih mozgova koji ne znaju više svrhu svog zivota dok im neko ne nametne šta da rade... #tužnomateremi
Tako je, tuzna je danasnjica, tuzno je vidjeti grupe kako "bulje" u telefone, idu tamo-vamo, nabijaju kilometre ( to je dobro zbog vjezbe), pa opet bulje u telefon, idu tamo vamo i dodju u neko mracno cose gdje ih ceka pokemon ali onaj sto pljacka. I tako ostanu bez telefona, para, mozda markiranih tena....Svijet poludio.
@noridcm Ne mora se niko drzati kafane, Kreator je stvorio sve sto je potrebno čovjeku, a on sebi samo olakšava ili otežava u životu, boravak u prirodi samo par sati, ti ne moze zamijeniti ni jednu terapiju ni antidepresiv....samo da nasa stoka ne bac volko smeće -.-
PRIKAŽI ODGOVORE (5)