Odgovor Applea na žalbe
0
"Pogrešno držite svoj iPhone 4"
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su namjerno napravili, da bi kasniije mogli da prodaju i uređaj koji se zove iAntenna koja se inače priključi na dotični i\"Phone\". Fanatici će to pokupovati :)
loooool, aaahahahah, ajoj majko moja, daj mi jos koji savjet kako cu ga drzati!!
Apple je loš i skup, ali Samsung nikad nije bio i nikad neće biti marka. To može kupiti samo neko ko nikada nije u životu vidio mobitel i misli da smeće može obavljati funkciju mobilnog uređaja. (a za ovog jadu pod imenom Theb - Kakve veze stabilnost MacOS-a ima s ovim mobitelom? Ti si izgleda neki jadnik što ga voli famflati Billu Gatesu nezasito svakog dana i svršavaš na svaki virus koji ti zarazi sistem i na svaku redovnu reinstalaciju kompletnog sistema)
a lose su pricali o windows-u kako stalno nesto prepravljaju i kako se treba preci na stabilni mac os. a oni sami ce da prestignu golfa po izbacivanju modela iphon-a
FAILAŠ STEVE, FAILAŠ
bojkotujmo čehoslovačke tramvaje & us i-phoes
Šta iPhone ima a da nemaju HTC, BlackBerry, Nokia i sl. idiote (osim Apple logo-a)? ;)
@BA740 vidimo se za godinu dana da zajedno analiziramo najjace prodajne rezultate! hahahhaha Kako si glup i lako te zadovoljiti glupim pricama konkurencije... samsung proizvod hahahaaha... c c c
kako nabaviti ovu igračku u BiH?
Ovo je onaj Apple iGo*no, zar ne? Telefon koji je \"ispred svog vremena\"? (ako je ovo tačno onda smo ga naXebali u budućnosti). Dakle, 2010. godina, godina u kojoj bazne stanice samo nemaš u tvrđavama iz srednjeg vijeka i podrumima, i genijalni Appleovci nas savjetuju da pazimo kako čuvamo telefon? WOW! Svemogući telefon \"ispred svog vremena\" nema signala? :D Bravo! A bravo i za ovce koji ovo smeće kupuju. Mislim ono, pored toliko modela Nokie, Sony Ericssona, Samsunga i tako dalje, stvarno moraš bit debelo umobolan da platiš duplo skuplje poluproizvod. Genijalno!
neka neka ...vama bogatunčićima sto dajete pare za craphone ...
das tolike pare i ne smijes da drzis uredaj, kupite nokiju i drzite jekako hocete
Like
HTC zakon...
bravo