Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-halooo hitna -izvolite gospodine -hitno dodjite unuk mi proguto slusalice... -pet minuta kasnije -izvinite maloprije sam zvao...ne morate dolazit...pronaso sam druge...
Ma hajte molim vas... 160$
Nije puno za nas koji imamo para
Problem sa tvojom izjavom i cudenjem je sto nema nikakve veze sa stanjem a trzistu. Koliko kostaju slicne slusalice od konkurenata sa slicnom funkcionalnosti?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Biće mojeeeeeeeeeeeeee :D
uzmeš malo sekundnog i biće ok
jedino ad Appela poslije Stiva kao najveci tehnoloski pomak je super mario
Mnogo volim Apple proizvode,ali u zadnjih godinu dana su napravili gluposti Bogu plakat...sjetite se samo misa koji se puni sa donje strane 😰
Svidja mi se reklama a slusalice opcenito ne koristim, tako da nemam neko misljenje osim da su mozda skupe za nas standard.
a lik cijelo vrijeme uspravno plese ispred green screen-a, pa ga u produkciji okretali..trebali su ga zakaciti za kran i malo protresti pa da vidimo hoce li ispasti. Glupa reklama.
Zato mu je mozak ispao a slusalice drzi.
JAo sto su gotivne. Zvuk isti kao na slusalicama s e-baya od 10 dolara. GARANTUJEM.
One od 10 dolara ne prekinu s muzikom nakon par sati zato sto im istrose baterije.
Evo sad cu baciti svoje AKG slusalice od 700 KM sa ugradjenim Noice Cancelling-om jer je snobovski apple uveo bezicne slusalice i izbacio 3.5 mm ulaz... Ako vec hoces da se kurrcis ko se i malo razumije u muziku zna da Nema zvuka bez pozlacenog kabla i bez Lampaskog pojacala.
ja sam bio prije dj u londonu znam o cemu pricas qume
Mislim dati 160$ za ovo apple smece od slusalica je smijesno, ali dati 700 KM za AKG je glupost epskih razmjera. Ima se moze se, a?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...brodski pods naj je bolji.