Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' musko il' zensko il' je gospodin Brnabic?
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Trazite pedera za jednu noc? Nazovite Dzasmina na broj 061 281 891
nedostupan je :)
Da li želite robota na jednu noć? Dođite na --->> www.klix.com!!!
Ovi roboti nisu izumljeni nego napravljeni.
Meni treba sex robot sa 33 centa slasti...
ima li kakav dobar zenski seksualni robot?
Klix, postujem Boston Dynamics, ali trebate doci u posjetu kod 'nas', da se malo divite nasem humanoidno-emocionalnom robotu. Predstavljate bezvezarije!!
Kada je riječ o dugotrajnijem operiranju, baterije još uvijek nisu dovoljno usavršene da bi skroz potisnule benzin i slična goriva. Izvor energije koji obezbjeđuje dugotrajniji rad je motor sa unutarnjim sagorijevanjem koji može pokretati i mali generator.
@FrancisPehlimanovic Videosnimci nekih Atlasovih modela imaju zvukove koji su mene lično podsjetili na zvuk klipnocilindričnog motora tipičnih pila Stihlovki ili motocikala manjih kubikaža reda recimo nekih 40 kubnih centimetara. Ako sumnaš, uvjeri se.
@FrancisPehlimanovic U Boston Dynamics-u su još ranije konstruirali neki krupni četveronožni model koji ima primarnu namijenu da bude hamal (nosač) vojne opreme i ide zajedno sa vojnicima kada treba pješadija da prođe teren koji nije pogodan ni za točkove, ni gusjenice. Čini mi se da im je to prvi model na tečno gorivo poput benzina ili neke slične čorbe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nigdje klix nije napisao sretnu novu godinu zelimo nasim korisnicima od koji Pare zaradjuju
@Anachronox Napisao Bgmi i poželio puno sreće,zdravlja,para i ne znam čega nije još.
Kakve gluposti objavljuju