Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konjic je poznati naučno-tehnološki centar.
Jarane, znaš li da su učenici konjičke gimnazije pod mentorstvom profesorice Sonje Vranjic godinama davali velike rezultate na državnim takmičenjima i da su njeni učenici jedni od najboljih učenika ETF-a u Sarajevu?
deco naucite staronje da zivit se moze zajedno a tehnologiju pretvorite u MOZEMO ZASTO NE..
Suplja prica, druzenje super i nista vise, opet na kraju svako sebi i u svoj tor.Omladina gora od njihovih roditelja, putujem puno i sve vidim, onako bez maski.
Hrvatska: U 117 škola nije upisan nijedan učenik u prvi razred
Dobro je pa je nauka, pa nije opet o nekoj od silnih izmisljenih retardiranih religija
I ja se iznenadih.
ovako je bilo i prije tridesetak godina, možda čak i toplija atmosfera pa jedni barikade postaviše, bogomolje porušiše, nejač protjeraše a muškarce u logor smjestiše
Prdajem Golfa dvicu
Buducnost i jeste u omladini.
Napokon da neko misli na omladinu.
Zivi dokaz da se bez politike ipak mogu ostvariti velike stvari
Zar mi imamo ovakve ljude iz nase Bosne? Kako to da nismo culi u ljudima koji rade u Googlu a nase su komsije?
Mozda je i resenje nasih problema u nacionalnom pomirenju i ulaganju u buduce generacije.
vjerujte mi ljudi da je i ovdje "štela" uticaala na to ko ce biti primljen na ovaj kamp. Iz mog grada se prijavilo 7 osoba . Prvo su rekli da primaju 80ero djece pa onda u mailu napisali ipak modamo 50 primiti. I bas kao slucajno nisu primili nikog iz mog grada. Ma dajte vise dokle?
ahhahaha, pa naravno, pucaju na djecu bogatih
Da bi vam neko vjerovao, treba vas ili poznavati ili trebate imati dokaz. Bez dokaza iznositi brojeve može ili neozbiljna ili zlonamjerna osoba.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako je samo lijepo procitati ovako pozitivnu vijest! Dosta je nama crne hronike i politickih prepucavanja. Samo NAUKA moze nas izvuci iz ovog jada u kojem smo. Sve pohvale. Divim vam se!
Evo od suza ne mogu da citam niti vjerujem. Pa zar je ovo moguce?
za bogate bit alijansa, za siromašne sufara