Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek ga jednom stavio u lander i vi odma' peder... U kakvom društvu živimo.
e moj derpe nije ti lako, voditi 2 bitke u zivotu svom, a jos ako si ozenjen onda i treca na pomolu.?!
jA sAm hOkeR i nE moGU proNači taJ obLak, Ðe sE oN naLAzi? :(
jA sAM hOKer i dze ovđe imA kUPit SoftVER wIndOuS XP hOČu dA sE uPgRAdujeM nA sADAšnjI wiNdOuz 2000? :(
Sa jednim riješenjem nekog poluprofesionalnog storage možeš napraviti dosta siguran svoj prostor za bitne podatke. Cloud ti nudi milion stvari koje ti realno ne trebaju a prezenteri istog nikad neće reći mane clouda tipa klasična staromodna brzina rada sa podacima odnosno sporost clouda. To možda vani lici na nešto, kod nas je to još truba.
@Zamantalomise vani definitivno fercera bez problema... naravno da je Internet kvalitet veoma bitan ... vani se ipak radi na brzinama od 1 tbit/sec ...tako da ce BiH morat sacekati jos koju deceniju
Tek kad dodjete iza oblaka i vidite Lepog shvaticete koliko su balkanci ispred
@Sulejman druze bitno je da si ti skonto ...... i da se smatraš boljim od vecina
Samo lud ili informatički nepismen biznismen može podatke od kojih zavisi njegova firma prebaciti u cloud. Prvo: više nije gospodar svojih podataka. Drugo: na početku se ovo rješenje čini jeftinim, ali pošto se firma napravi potpuno zavisnom od clouda, onda se dobija pravi račun.
To o cemu ti pricas se bazira na javni cloud međutim postoje drugi oblici cloud computinga poput privatnog ili hibridnog gdje firme mogu u potpunosti kontrolisati privatnost procesa i podataka na clouldu.
@DogodineRepublika Eh ja.. budi consultant vidim razumijes se u materiju xd
Cloud u prevodu ...dajte nam svoju dušu.
Glupost....nemocna je ta od covjeka kreirana...