Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj grundig je pametniji od ovog smarta
kakav paćenik ovo dislajka, gdje ide ovaj svijet :D :D
Smije li se prdit?
nije vise pazi sta pricas i zidovi imaju usi, sad televizije imaju usi!
I DoDick ce da predlozi da se uvedu ovi televizori u RS kako bi upotpunio svoj novonastali zakon u kojem se ocituje diskriminacija prava slobode misljenja i govora :P
Kod nane imam samsung tv al iz 1980te, i mogu reci da je pametan jer sam mijenja kanale, sam se pojacava i smanjuje, regulise boje slike sam, brise programe sam koji se dugo ne gledaju. Ma strava tv, samo sto mu treba metar kvadratni prostora al isplati se.
Babylon na kvadrat.
Pazite vi šta pričati pred punicom, je3o televizor.
ne znaju oni naš :D
Snimam, Miksam, Aranžiram, Reprodukujem, Tonski zapis - SMART.
naj veći uspjeh đavla je uvjeriti da ne postoji.tako i ovo pazite šta pričate ako imate smart tv .
the usual suspects :)
jeftin trik za globalnu spijunazu
Da vidis kod mene smart televizije, vecinom prikazuje slike u crno-bijelom,kad je lupis poprimi i druge boje, a tek daljinski, taj je vidio vise izolir trake nego moja komsinica koja rijetko kad zasuti.
...ocinka te rudonji sopstveni smart tv :)))
cinka samo dok ne isplatiš i posljednju ratu. Pa nije glup ;)