Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoze ovo Bog vise upratiti hihi Ja imam i NOTE 3 i MEGA al Boga mi nikad kraja ovim cudesima...
nikada me touch screen mobiteli nece zadiviti, pa tako nece ni ovaj. mobiteli imaju buducnost samo za maloumnike kojima se marketingom proizvod i moze prodati. tako mali ekran koji posjeduju baca u vodu sve ove specifikacije koje su besmislene i ne sluze nicemu osim kao argument appleVSsamsung ludjacima. sta njemu znaci procesor od 4 jezgre kada taj dalje od facebook/whatsupp/viber nije cuo???
Smartfoni su fantastična stvar Ko god kaže da ne koriste, laže ili ih ne zna iskoristiti. Druga je stvar što korporacije nadrkavaju tržište novim i nepotrebnim modelima, ali ko te tjera paša moj, Galaxy S2, Optimus 2X, Arc S....sve fantastični telefoni a "stari".....jer su ih proizvođači napravili starim
iPhone vas plodi po dizajnu ;)
Cijenu niko ne spominje, zastrašujuće :D
Uzbuđenje pred njegov dolazak je veliko, ali srećom, nećemo morati još dugo čekati. HAHAHAHAHAHA
Klixovci ga bacaju na ovaj slajmsung, ali opasno.
Koja smo mi bjeda kad nam je ovaj mizerni copy paste portal pun nepismenih idiota najposjeceniji portal....