Košta 400 dolara
9

Ovako izgleda smartphone Oppo 11 Pro Avengers Limited Edition

Klix.ba
Kompanija Oppo je predstavila specijalnu verziju svog smartphonea F11 Pro koja je dizajnirana na temu Marvelovog filma "Avengers: Endgame".

F11 Pro Avengers Limited Edition je puno ime specijalnog modela koji je značajno prilagodio dizajn. Stražnji panel je svjetlucavo plave boje sa suptilnim heksagonalnim uzorkom i crvenim Avengers "A" logom koji se nalazi i iznad kamere.

Smartphone dolazi s plavom maskicom s ugraviranim Endgame logom i integrisanim prstenom/stalkom koji je inspirisan štitom Kapitena Amerike. U kutiji je i kolekcionarski bedž, a kupci dobijaju i Avengers wallpaper.

Specijalna verzija se tehnički ne razlikuje od standardnog modela, posjeduje Mediatek Helio P70 procesor, stražnju kameru od 48 megapiksela, prednju pop-up selfie kameru od 16 megapiksela, bateriju od 4.000 mAh te 6,53-inčni LCD ekran rezolucije 1080p bez zuba, 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije.

Senzor za otisak prsta je smješten na straćnjoj strani, a uređaj ima i utor za slušalice te Micro USB port za 20W VOOC brzo punjenje. Saopćeno je da smartphone košta 400 dolara, ali se čini da specijalni uređaj već rasprodan.