Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a da neko napravi drugu neku furku? ili ce se zauvijek praviti telefoni koji su ahman isti samo druge performanse imaju? kakva glupost
da ovo nije sony xperia
Android I Apple-dva OS-a ciji je cilj da te prate, spijuniraju I prodaju informacije o tebi za najvisu mogucu cjenu. Blackberry 7 I 10 su najbolji OS-vi za osobu koja cjeni privatnost. Zato nikada nebi kupio Android. Moj Bold 9900 iz 2012 jos uvjek savrseno radi, bez spama I pracenja od strane Google and Apple.
Ali sad BB koristi Android.
@Mister G. Zato ga necu kupiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad se samo sjetim bb bolda... kakvi su to telefoni bili i sta budale uradise, sjebase se gore nego fokia
Vizuelno isto kao sony
Imali su odličan OS i šteta što se sve desi sa BB, a ovo sa Androidom je pokušaj da prežive. Moraju neku inovaciju kao prije, a ne samo kopirati.
@arjuTOKlNGtumi Jesu li ti slike guzi..e na internetu nakon zadnjeg hackiranja IOS-a gospodine?