Tehnologija
0

Otkrijte šta se krije ispod površine-Olympus podvodna kućišta

Klix.ba
Ljeto je počelo, i kao i svake godine mnogi će krenuti na godišnji odmor na more. Nova mjesta i interesantni ljudi dati će nam razloga za snimanje brojnih fotografija - no ne bi li bilo još interesantnije vratiti se sa snimkama na kojima nisu samo plaže i vaš prekrasno preplanuli ten?

Zašto se ne biste vratili sa slikama na kojima možete svojim prijateljima pokazati vaš lice-u-lice susret s rijetkom ražom ili pravim koraljem koji ste otkrili za vrijeme ronjenja s maskom?

S Olympus podvodnim kućištima ovakve snimke postaju stvarnost. S dubina od 3metra do nevjerojatnih 60m*, fotografi avanturističkog duha otkriti će novu dimenziju snimateljski mogućnosti.

Zaštitno kućište za µ-mini DIGITAL seriju CWPC-01 Olympus µ-mini DIGITAL serija koja mami poglede, posjeduje reputaciju jedinstvenog dizajna, jednostavnosti rukovanja i izvrsne kvalitete, a zahvaljujući ultra-kompaktnim dimenzijama, gdje god krenuli lako ćete ga ponijeti sa sobom. Sa CWPC-01 zaštitnim kućištem sada možete digitalac ponijeti sa sobom i u vodu, te zaroniti do dubina od 3m*.

Zaštitno kućište upravo je idealno za sportske aktivnosti uz vodu, kao što je surfanje, ronjenje s maskom, jedrenje i slično.

Bez obzira na zahtjeve korisnika, Olympus se prilagodio interesima svih fotografa za snimanja pod vodom. Bilo da se radi o ronjenju s maskom tik pod površinom vode za vrijeme godišnjeg odmora ili o ronjenju radi otkrivanja podvodnih blaga, fotografima su osigurani izvrsni rezultati snimanja, bez bojazni oko opreme i rizika urona. Radi se o izvrsnoj opremi koja će dopustiti da svoja iskustva nevjerojatnih snimanja pod vodom podijelite i sa svima drugima.

www.ntchs-shop.ba