Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako čiča, reci im
Ovaj ko da je pravio Dinu Merlina!
ma bravo cica, imal tople vode?
Naravno. Svaka informacija objavljena na Internetu, najčešće ostaje na više mjesta u različitim dijelovima planete. Dalje, mi živimo u zabludi da je protiv najmoćnijih kompjuterskih virusa najefikasnije koristiti antivirusne programe .... a to je zabluda: NAJMOĆNIJI INFORMACIJSKI VIRUSI POSTOJALI SU MNOGO, MNOGO PRIJE NASTANKA INTERNETA. OVI VIRUSI SE NEMOGU BLOKIRATI. ONI PREKO EKRANA PUTUJU U OČI, A ONDA U MOZAK (SVJESNO ILI NESVJESNO). NEKI OD NAJMOĆNIJIH VIRUSA TAKVE VRSTE SU: \"NIKO IZNAD ZAKONA\" ILI \"HOĆEMO IZBORE\" ILI \"SUMRAK BOGOVA\".
jel znate kada pada kiša mozete da pokvasite carape i pantalone vam budu mokre ?
Jesi otac ili nisi... pravo govoriš!
nije on osnivac interneta tim barners lee je osmislio i razvio world wide web u europskoj organizaciji sa istrazivanje i razvoj nukralnih cestica zvani CERN, a danas se svaka budala buca da je i on imao udjela. Jasno je da su uz tim barners lee-a radila samo jos dva studenta jedan programer i jedna matematicarka. Dakle troje ljudi je to odradilo a ti matorac sigurno nisi bio tu medju tim ljudima.
je li ovo onaj iz matrixa
na faci mu se vidi da je paranoican
Amerika i Engleska postale su zemlje proleterske