Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E,jest tesko biti pametniji od ljudi... 😂😂😂😂
ROBOTI MOGU SAMO BITI PAMETNIJI OD OVOG OSNIVAČA KOJI JE OVO IZJAVIO DA CE ROBOTI BITI PAMETNIJI OD LJUDI.
Kako će prosjećni IQ 100 ili neki veći da kontrolira IQ od 10000 ?? Jebat ćemo sami sebe.
a vec jesu pametniji od ljudi
Kada se to desi, onda ćemo mi kao vrsta izumrijeti, tj. roboti će nas potamaniti. Tako da bih volio kada bi se malo usporilo sa tom vještačkom inteligencijom, aliiiii.... od toga nema ništa. Daj samo što veći profit, a što ćemo sutra svi otići u neku stvar.... Ma nema veze, ionako nas je previše na planeti.
One kineske igračke roboti što kupiš za 10KM su pametniji od većine klixovih "komentatora"...
Sve je to ok, samo polako ce roboti prvo biti u kuci kao ljubimci pa i kucni pomocnici i radna snaga. Ali kad pocnu da napadaju i da mozda ubijaju za nekoga uz mogucnost hacker sistema i nema odgovornih za to.....
nikad robot nece znati oprat guzove ko covjek niti raspalit rostilj tako da ne kenjajte
Teško griješiš prijatelju. 25 godina istih starnaka na vlasti je prošlo ko tren pa će tako i narednih. Samo, nema se više šta pokrast pa će se okrenut modernih tehnologijama soptver i to. NAravno robot koji bude proizveden u bošnjačko-islamskom isn titutu će pranje guzice imati kao osnovnu operaciju a da ne govorimo o ostalim ! ne PODCJENJUJ nas !
@frka, odjebi više mater ti jbm nenormalnu. Muka mi je kad vidim tvoje komentare u političkim vestima, još nam samo odje fališ...