Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki slika. Svaki poruku salje. Svaki aplikacije ima. Sa svakim mozes brata sestru ili prijatelja nazvati. Svaki se na punjac puni. Pa vi sad skontajte.
Krezav :-)
Sa zubom
oneplus je je super za one koji zele da imaju maksimalne performanse i mogucnosti a da ne moraju davati 1700KM za galaxy ili preko 2200 za iphone x. iphone kosta oko 1000 a i to je previse za telefon.
Svi bi da budu ifone
za dvije glave mozes uzet solidan telefon, sve preko je cisto preseravanje.
Bolje malo ruba gore i dolje, nego ovaj "zub". O ukusima se ne raspravlja, ali ovo je iritirajuće.
Baš prakticno da je senzor za otisak otraga!
"Fotografija prednjeg dijela otkriva tzc. zub na gornjem dijelu koji ima i Appleov iPhone X..." - šta mu je ova skraćenica TZC??? Moj novinaru nemaš pojma!
Bacanje para
još jedan u kolekciji,koji sigurno neću kupiti