Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ko zna koji put clanak o tehnologiji zabrljate da se ne zna kad citas jes poceo ili zavrsio s citanjem,mani te se vi tehnologije,zastave,neusvajanje budzeta,koride,satorska veselja,revizije,dodik,bakir i covic,i poneki ludak sto bjezi nasoj policiji vec nekoliko dana,i ovce koje glasaju su ocito uzele vec svoj danak,To se vidi na ovom clanku,Obecano mi da cu ja pisati o tenologiji,ja gloso.
AR ili Augmemted Reality se ne prevodi kao 'uvećana stvarnost' nego kao 'proširena stvarnost' ili 'nadopunjena stvarnost' jer, kako i naziv kaze, nadopunjava stvarnost. Ocigledno poznavanje engleskog jezika (kao i google translate-a) nije uslov za posao na klixu..
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Tehnika napreduje , a sad mozes mislit sta imaju tajne organizacije policije itd . barem u nekim vecim zemljama .. Oni su naprijedniji barem jedno 10 godina od obicnih smrtnika.