Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sta sad da radim sa 200 kila lego kockica... eee ode sve u tri lijepe virtuelne pm
hahahha neces vise nikad osjetiti onaj bol (noga+lego kockica)... :D
idem da napravim remek djelo........
Samo Firefox
pazi da ti se grudnjak ne otvori... ;))
da mu ne sjevne tapiserija :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jamb ili nesto drugo?
zipa naslova
iskren0 boli me kurac za chrome i za lego kockice
Chromecraft
MOZILAAA RUULZ'!!!!
Moja Dzoja 28.01.2014. u 20:50 Odgovori 11Ja napravio Bakirovu kucu na Poljinama :D Crk'o sam. A sta mislis da si pravio scepine nebodere tornjeve il dodikove vile i do vile ili pak zlajine stanove nebi ih mogo za godinu obic il da si bio dobrovoljac na izgradnji coviceve nove vile.D ruke ti otpale..
dalo se zakljuciti na osnovu linka. Za promjenu cemo napraviti Covicevu vilu u Mostaru , kad si se uhvatio nabrajanja, eto Covu da ispostujemo u pljuvanju kad ga vec nisi naveo ! btw, Bakir je moj omiljeni lopov i prvoklasni izdajica Bosnjaka. - zato sam bas njega naveo kad ti toliko znaci sto nisu ostali navedeni !
Ja napravio Bakirovu kucu na Poljinama :D Crk'o sam. http://www.youtube.com/watch?v=VU5a4AlqORw
klixcraft
jes ruzan kl.ix logo
jes ruzan klix logo
na prvi pogledi izgleda WOW, a kad probaš redat izgleda :/
Zato sto je slab izbor kockica, u stvarnosti ih postoji hiljadu vrsta, a ovde samo 6-7
lisica je lisica !!!