Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehhehe... procitao, i dijelim misljenje !!!
jel se meni čini ili google počinje tonuti ? mislim... imaju bruku nekih projekata i stvari koje nikako da zažive i skoro svaka doživi zaborav a najavljuje se kao revolucionarna, kao budućnost. googlewave comes to mind. A to što su mislili da je fb bezze ocigledno su se gadno prevarili. Još uvijek su jaki na polju pretrage pa eto i maila, ali sve ove ostale stvari, maps chrome os itd milion nekih stvari... mislim dobro je to... jedni su od rijetkih koji ulažu u istraživanje za web tehnologije koje poslije dadnu besplatno (android, gwt itd) ali sve je to očigledno u zauzimanju što većeg reklamnog prostora; ali fb raste, čak iako je ovoliko narastao ima još mnogo potencijala. Ni ja ne volim fb nit sam reg, ali koliko vidim sljedeci rat ce biti fb+microsoft(+mozda yahoo) vs google (ustvari ovaj rat se odavno i vodi ali bit će tek žešće) naravno ovo niko neće pročitati ;)
dali ce mi naci kad mu kazem PIC-KIN DIM?
Treciiiiiiiiiiii Eto majstore je l\' sve udure? Btw. eto i tebi jedan palac, al\' gore.
Majmune, ako ostavljas prvi komentar moras napisati: \"Prviiii\" ili nesto u tom smilsu... Ako ne znas ta pravila onda nemoj prvi ni komentarisat vec prepusti nama sto znamo. zato ti ide jedan \"palac dolje\" za tvoj komentar
Koja je to kompanija Gogole? Pih, nikad cuo za njih.