Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta ako napadac pogodi iz prve??
jel otkriva koji će biti novi klub dijamanta džeke?
pa ovo je suuuuper. dok tom jadniku budu vadil metak iz glave, njegove kolege će znati tačnu lokaciju s koje je roknut
Najbitnije je da su autori ove ilustracije ugurali munaru medju one zgrade.. tek toliko da se zna ko je ko... hm... necu psovati.. al... ma necu..
oni stvarno misle ovim preplasiti ostatak svijeta:) sta ima jos u kinder jajetu
sva sreca pa oeriramo sa vece udaljenosti.
jao srana u boji kao na 200m će da uprati pokrete snajperiste kako se pomiče A MEĐU ZGRADAMA I IZA ZIDOVA kako se provaljuju vojni \"naučnici\" a i režimski psi..pardon novinari sa njima
Sta je sinko, nevolis da stojis na strani pravde jel? Pa i vidi se da nismo svi isti, i u onom i u ovom ratu gdje teroristi USA napadaju Afganistan. Ziv bio i dosao pameti ikad.
penis je najbolje oruzije i tehnologija a krscani nemaju penis pa gube...
Ovo samo dokazuje koliko su neuspjesni u njihovom kapitalistickom ratu i koliko gube na terenu, pa prave razne geđete da si pomognu al uzalud kao sto vec znamo, TALIBAN rules !!!!!!!!!
dok su ameri pomagali nedavno bili su heroji... sad im se smijete. jadno.
islam terorists eliminator
musliman eliminator
Glupi Ameri... Dok oni izmišljaju baby special weapon, talibančići ih konzervama dižu u zrak...
amer se pita dali to zuji senzor ili metak ziiippp tuuupp
kakve mu svrhe otkrivati ga poslje gađanja, Pogledate http://tinyurl.com/22lbwxb vidite kako se oni uplaše i kako se razbježe, da im se trački borci čak smiju na time, i gover im kako su kukavice koje neće da pomognu povređenom kolizi
znaci mogu uzvratiti vatru jedino ako se napadac ne mice , stoji stand still, pa nje igrica majka mu stara.....ccc, cuj zvuk, pa u borbi ima na stotine oruzja aktiviranih u datom trenu borbe, i sad mogu da zamislim kako svaki britanac ili natoOvac gleda u svoj biper ko odakle mu sija metak smrti , ha ha.....pa oni ne znaju vise sta bi od huje sto gube rat gore pa se sad i ovim bave. Bruka.