Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam govorim nekoliko različitih jezika !!!
Ja isto, uglavnom sve ove nase plus engleski i ruski. Kad kazem uglavnom mislim slovenski nikako, na makedonskom pjevam a ostale parlam ko maternji.:)
...srpski, hrvatski, bosanski, dalmatinski, mahalski, šatrovački, ingleški...taman za ojhaer prevodioca :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@VforV; pitao si "Ima li bosanski?", ja kazem da kod ovih nema bosanskog jezika , i da su oni mulci.A ne da , nedaj Boze , ne postoji nas jezik.
Postoje hrvatski , srpsko-crnogorski ali ne i bosanski jezik. Koji mulci.
Mama ti je mulac !!!
Postoje bosanski, hrvatski i srpski, crnogorski nikad nije postojao.
Ima li Bosanski? Mnogi bi trebali obnoviti znanje !
kakvi su sad ovo neki novi bolesni trendovi, ucenje preko skype-a, ambasada duginih boja, sve ukazuje na to da ova drzava tone a i mi svi zajedno sa njom
Putem skypea možete pogled unutrašnjost Bakirovog audia od 213.000 KM XD