Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
apple je stvarno masina, nisam ni ja bio ljubitelj dok nisam probao, ako Bog da moj sljedeci je apple pa koji god.
ma taj apple i njegov ios je bezze pa da si programer na kvadrat. sminkeraj i sluzi da tupavim uzme lovu. tegra t250 je mocan procesor. to je arm 9 core duo i vrti se na 1 ghz uz nvidia 3d graficki engine. osim toshibe 10\" tablete ima jos par firmi, najpoznatiji je viewsonic gtablet. cijena bez 3g modula je ispod 400$. toshiba ce biti oko 600$. ovi sa cijenom od 200 $ su proslost. to niko ne kupuje, uskoro ces moci nabaviti 3 za marku.
ja sam inace uspijesan programer u Engleskoj :)..... Apple razara.
Reče lik kojem je vrhunac Apple iskustva bio kad vidi logo naljepnicu na necijem autu. De ne rise...
Al u k*rcu radi apple. Apple je za djecurliju i zaostale retarde kao sto si ti.
Apple razara, imam sve od Apple, od mobitela, do air i power book, pa onda ipad... jedva cekam za ipad retina..... nema crash, samo radi masina svoj posao i to brzo, bez strecanja :)
ne kontam zasto je ovo neka novost? pa ima najmanje 5 ovakvih kompjutera trenutno u svijetu za ispod 200€