Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me zanima kako ce izgledati redtube na ovom cudu. :)
Ako su neke 6tice na PIK-u blizu 2000 KM, ovaj će biti 3000, a solidna veš mašina sa sušilicom 750 KM.
OLD SCHOOL COMMUNITY! Budite i Vi dio stare skole, dođite i uvjerite se zasto smo najbolji na Balkanu! HostName: [OS] Old-School RolePlay - 0.3.7 Client Address: server.oldschool-samp.com Players: *** / 500 Ping: 49 Mode: OS:RP v5.3 by Brajant Map: OS Republic Facebook stranica: www.facebook.com/oldschoolsamp Forum: www.OldSchool-SAMP.com Steam grupa: http://steamcommunity.com/groups/oldschoolsamp SA:MP Server IP: server.oldschool-samp.com TS3 IP: ts.oldschool-samp.com Pridruzite nam se!!!
kasne za Androidom 2 godine..a ovdje neke price o 3D....odob posteno da se iserem proradila mi stolica kad procitam ovakve vijesti.
a novi iPhone koji izlazi poslije ovog će imati ruku koju vam skida hlače i lagano gura prst po prst u anus
e jebbo ti sebe sto smisli dobru stvar..
imam iPhone 6 64gb kupio sam ga odmah cim je izasao jer je to najjaci mobitel ikad napravljen. a i zbog kompleksasa da im jos vise bacam sol na kokuzne rane.
sine nemas ti za burek a ne iPhone 6.
Imat ce al moju kitu...isto kao sto je i sestica dobila hologram, lasersku tastaturu i sranja, a nije dobila nista. Tako ce i ovaj dobit 3D karinu. iPhone je za pedere!
A ti si jedini peder koji si ne moze priustit iPhone. 👹
Nintendo je to prvi uradio prije 2 godine sa 3Ds-om. Sta ce te sljedece ukrasti
Ukrasti??? Hahhah Doduse: sta bosanski seljak zna sta je patent!
Znači novi picofon na tržištu.
Nista novo, HTC je ovo predstavio 2011. godine na modelu EVO 3D. Samo jos jedan dokaz da Apple predstavlja tudje stvari kao svoje uz odlican marketing i bombardiranje svojih korisnika informacijama o njihovoj inventivnosti.
Zar mislis da Apple u svoje uredjaje smije ugraditi HTC tehniku???
Vako je Hitler prodavao raji 3D.
AHAHAHAHAAH TAKO DA OVIH GLADNI KLIXERASI GLEDAJU PRAVE ZENE U 3D!!
Pa LG je isfuro ovaj fazon jos 2011. godine sa Optimus 3D P920.
Ali to ne mijenja cinjenicu da telefon ima 3D ekran za koji ne trebaju naocale.
Tito dragi a kod mene jos nokia 3310
iPhone, glupavi "smartphone" omeđen k'o pepeljara.