Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo ce u srbiji da bude hit, jer je \'\'4S\'\' hahah :D
Sto kod nas ne kosta 199 dolara????
Pokusat cu biti objektivan , uvijek prepucavanje , jedna strana kudi drugu...Od Apple proizvoda , trenutno kod sebe imam macbook , powerbook g4 2 kom titanium i aluminum, iPhone 3gs 16GB. Sto se tice racunara , apple radi odlicne proizvode, nema govora, od sistema do dizajna, sve extra radi i tu su puno bolji od obicnih laptopa ili PC-a, ali cijena je ta koja diktira. Kad smo kod iPhone-a , koristim kao primarni telefon HTC Desire i uporedo 3gs 16GB, realno HTC je puno puno bolji , za manje pare daje puno vise...sorry na dugom komentaru, al ne treba biti slijep hvaliti ono sto nije.
Ovo je cijena sa ugovorom na 2 godine isto tako vi mozete u BH Telekomu na prepalti od 100KM uzeti X7 za 250KM. A cijena otkljucanog telefon je odprilike tamno malo jeftinija nego ovdje ako uzmes preko Ebay-a dok platis carinu i porez dojde te skoro duplo skuplje. Sto pametujete toliko ljudi dragi kad niste sigurni u nesto sto pisetee :/
fino sekretaricu u krilo i \'\'izdiktiraš joj\'\' poruku...vidite kako se sve može radom postići... čuj diktirati u telefon...hhahahaahah a na večeru onda s bankomatom, mislim daj ba....
Nabavi mi jedan kombi tih po tvojim cijenama pripazim te dobro. Idiote jedan ne obmanjuj narod. Evo ti cijena 630€ za 4s. Prodaja mu pocinje sutra 07/10/2011. Pozdrav za narod s juga Francuske!
Pa nisu li i mobiteli s kraja devedesetih učinili bogalje od nas? Tad smo poceli SMS-ati, a kasnije smo još i T9 dobili... wow!!! Naravno kako idemo naprijed, da ćemo sve manje raditi.. Po meni je to i logično i normalno. Pa jbm mu, sto onda inoviramo? Što smo točak izmislili? I da, moj iPhone je nesto najbolje i najkorisnije sto sam drzao u rukama... (ako izuzmem svoju muškost HEHEH)
OTISLA JE LEGENDA STEVE JOBS :(
RIP Steve Jobs, eto umro je u Srijedu.
Imam MacBook i zakon je sto se tice racunara, ali moja Nokia je najbolja i nedam je ni za 110 glupih preskupih Iphona!
ko uplati tiket na online premijer kladionici sa ovim telefonom ja mu kupim Mac :):):):)
Gdje da uzmem besplatno IPHONE 3GS ?
IPHONE 4S vs HTC (bilo koji model iz 2011.) Adobe Flash - Iphone nema: HTC ima FM radio - Iphone nema: HTC ima SD/MC memorija - Iphone nema: HTC ima JAVA - Iphone nema: HTC ima
novi iPhon,klon za 150 $ nabavljam :D
Bosanac ne kupuje iPhone zbog funkcija već za qrchenje, tako da dok ne promjenite dizajn zaboravite na nas :p nove funkcije? Download brži? Na istoj konekciji? How motheret\' ???
Otkako imam MacBook, ne razmisljam vise o PC-jevima. Nikad za nikad. Apple proizvode imam vec 4 godine. Apple ide barem 10 kompjuterskih godina naprijed od svih....
Da da..$199 dolara ali na tri godine kontrakt cija te mjesecna pretplata dodje najmanje $100. To ti je za tri godine minimum $3600 dolara. Eto zato vam je na zapadu Iphone \"$199\" dolara.