Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To mi je 14 po redu koji nemam
pa pacenici jedni, Apple je i izmislio "smartphone", velike displaye, bez tastature. Apple postavi standarde i onda svi krenu za njima. Tako je bilo sa velikim displayom, bez tastature (svi se smijali ko ce koristiti telefon bez hardverske tastature), ukine apple "headphone jack" nakon godinu ukidaju svi, apple izbaci punjac izbace svi, apple doda 4 kamere nazad svi se ismijavaju s njima kao "ruzno je" - za godinu svi pocnu dodavati to.
Ovi pametnjakovici sto pljuju iphone ocito nisu nikad koristili ili posjedovali neki apple uredjaj, jedini ne stekaju, ne mogu pokupiti virus, ne usporavaju nakon 2 mjeseca, kvalitet kamere je uvijek isti kao prvog dana. Androidi s milijardu bespotrebnih opcija usporavaju nakon mjesec koristenja i malo vise iskoristene interne memorije. Nije isto nov Reno i nov Mercedes, al jbg hajde ti balkancu objasni
ocigledno si previse proveo vremena na applevim stanicama i pojma nemas o cemu pises.Smartphone koji moras mjenjat ako zelis povecati kapacitet memorije i kod kojeg za dodatne funkcije moras kupovat preskupe applikacije dok kod drugih proizvodjaca je to sastavni dio operativnog sistema je vise nego smjesno. ali ko voli nek izvoli.
This should be the biggest advantage
If you need iphone repair tools, please click this website https://www.diyfixtool.com/
Porez na budale
ufff ! pojma nemam kako sam prezivio sve te godine bez te opcije na displeju !!
Taman pande cijena 13 pro extra
Jel ovo novi il 11? Hahahaha
Revolucionarna promjena, nije ni sličan prethodnom. 😂
I od iphone 13 pro max je bateria ok 😀
Ekrani se habaju
Da sam vlasnik iPhone ja bih to digao an 6.000 jer bi opet bilo onih koji moraju imati Phone kada se slikaju u kupatilu ili na hodniku. Da se vidi logo jer bez njega ne valja slika.
kad je ovo bilo na drugim telefonima prije 10 godina 😀😀 ali zato kad bude ta nova funkcija to će da košta plus 500KM jer je to iPhone izum 😀😀 Dobar mob ali precijenjen ne vrijedi to toliko iskreno ..
Vrijedi svakog feninga. Djaba ti X feature na kineskim telefonima kad software nije optimizovan da koristi to. Apple nekad zbilja kasni s odredjenim mogucnostima, ali to je iz razloga sto treba vremena da se software optimizuje do perfekcije da koristi najnoviji hardware. Zato je iphone najbolji telefon ikada, zbog software-a. Zato je u svijetu tableta iPad i onda deset praznih mjesta do sljedeceg. Zato nista ne moze parirati macbook-u po efikasnosti, brzini, bateriji. Perfekcija.
Opciju display alwass on ja imao prije 9-10 godina na Nokia Lumia 920. Tehnologiju im vjerovanto prodala Nokia kao i ostalim proizvađčima telefona.
I crpi ti bateriju, unistava, smanjuje cikluse. Apple s razlogom neke stvari ne implementira, jer izvaga prednosti i nedostatke. Sve dok nedostatci nadmasuju prednosti nece to staviti u telefon. Tek kad dovedu do perfekcije, onda se ugradjuje ta mogucnost u telefon. A za perfekciju treba vremena, nekada treba cekati i novu tehnologiju. Zato je Apple - Apple. Nemaju poluproizvoda. A gotovo svaki Android telefon je poluproizvod.
Koja prodaja magle
Neka,hvala.