Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smjesni su svi koji porede ipad sa bilo cim... To je bukvalno neuporedivo.
ma sta seru, samo malo lafo napucaju plastiku koja oganicava ovo sranje i izazove buru
nece izazvati nikakvu buru jer je cijela apple filozofija ogranicena kao balkon
Meni je ovaj novi Nexus 7 best buy.
"Nexus is everything that iPad is not, including being awesome."
Tablete smatram beskorisnim, generalno. Nebitno ciji su (apple, samsung, prestigio, amazon...), za mene je to obicna igracka. Radi sve isto kao i telefon, samo sto za njega treba jos i torba, a nije dovoljno funkcionalan kao kompjuter. Amazonov E-book citac je dobar, jer je jedno-namjenski - da cita elektronske knjige, i to je to, ali i to sada kvare dodajuci neke nebitne funkcije za prvobitnu namjenu.
Ima tableta koji nisu samo za zabavu samo im je cijena visoka,npr... Microsoft surface pro ili Samsung ativ pro. Pogonjeni su sa i5 procesorom,sa namjenskom tastaturom mogu zamjeniti laptop uz sve to imaju pravi Windows. Da Microsoft ima malo vise pameti pa da ponudi takav tablet za otprilike 1000km za par godina pomeo bi Aplle.
Ma ono ima svijeta kojem to sluzi u poslu i privatno, ali mislim da je 90% kupaca kupilo tablet zbog igracke. Meni licno ne sluzi nicemu. Imam telefon od 4' a i to mi je veliko, i laptop. na laptopu rendam programe sa po 20gb instalacijskim paketima, sto, kad se otvori bode i po 50gb. za to mi treba sva grafika i procesor na kompu i jos moram imat bas sve komponente kompa. Ne vidim mu neku korist za svoje potrebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)