Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gluposti, danas kada ti treba internet na telefonu zbog maila ako radis, kad imas viber da besplatno telefoniras oni vracaju nokiu eto onako nostalgicno, a onima koji ne koriste mail itd. njima je vjerovatno puno dati 120 KM za telefon na koji se mozes samo javiti cisto da imas telefon.Glupost pa hajde.
Ja koristim LG v10 i nikakvih problema nemam. Prezadovoljan sam ,pogotovo kamerom :)
Au. Vjerujem da si prezadovoljan, ali cjena bratee huh
Ugao se valjda mjeri u stepenima, a ne postocima. U svakom slucaju, LG se niko nije nanosao...kanta zesca.
LG-ev najveći problem je što im telefoni su stalno u bootloop-u.
joj zar ovi jos ne odustaju nakon G2 katasrofa
CyberX@ Isto kao da si rekao Vozim yugu '45. Audi Q7 ne bi pogledao. Yugo je stroj.
Mene kao regular user-a zanima velicina tijela vise nego velicina ekrana, ako je vecih dimenzija od g5 onda vise nije pogodan za jednorucno koriscenje. Nadam se da je tijelo ostalo barem iste velicine, ona bi veci ekran imao smisla :)
ista je velicina tijela, samo povecali ekran
nadam se da ce fkt odrzati obecanje, gsmarena ce pokazati :D
LG G2 je bio revolucionaran i u rangu sa samsungom, međutim kasnija izdanja pokazuje da posustaje za glavnim igračima. Imali su dobru osnovu, koju nisu iskoristili.
Imam G3 koji jos uvijek koristim...hm, nije los, ali mislim da je Samsung bolji.