Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prejjako!!
Note je uvijek bio strasan i najbolje od Samsunga.
Odlična reklama
Ma to je tu negdje note8 i iphone x samo je pitanje kome se sta vise svidja. Ja bi prije kupio note8. Al nisam izgorio po glavi da dajem tolike pare za mobitel. Nije u pitsnju jel mogu, nego pitanje principa i prioriteta u zivotu. Imam te pare trenutno al vaznije mi je da kucu zavrsim, poslije toga ce mi biti vaznije nesto drugo, putovanje isl. Sve je bolje od davanja 2000km za telefon.
Fakat. Odvojiš dvije milje i sjetiš se svih levata koji bace tolke pare na elektroniku koju kasnije ne mogu prodati po 4 puta manjoj cijeni, proučiš im fatihu, i uradiš sebi nov parket u cijelom stanu/kući.
Imam note neo 3 i ne bi ga mijenjao ni za šta, ali imam i iphone prvu generaciju za kojeg sam baš vezan. Pretrpio je padove, duži boravak u vodi, pregazio ga automobil i opet radi. Star je već 10 godina i još uvijek baterija 3 - 4 dana. Ne morate mi vjerovati, ali pišem istinu.
doš'o pameti za svoje pare
kad i jeste samsung bolji
prejjaka
trolovi i jedni i drugi
Samo sto je kod mene malo drugacija situacija ja sam presao sam samsunga na iphone. Uzmem novi samsung nakon par mjeseci telefon blokira cudno se ponasa jedva otvara neke aplikacije itd. jednom rjecju sranje od mobitela. Ko zeli android telefon nek kupi huawei ili lg mogu pojesti samsunga. A apple je prica za sebe.
Smijesan je ovaj ciklus telefona. Prvo bili glomazni, pa ih smanjivali, sad ih opet uvecavaju. Treba nama cip u glavu i da ne vadimo, ne mijenjamo, ni da se qrcimo. Ha ja.
Vidio sam reklamu, nista posenbo sad koliko se predstavlja. Savrsen smartphone ne postoji i ljudi dzaba gube vrijeme i zivce na debate na internetu. Posebno sada u 2017 oba proizvodjaca prave vrhunske modele i nema greske sta god ko izabrao. Korisnik sam Galaxy S8 modela ali postujem iPhone, koji sam takodje ranije imao priku koristiti. Mada i dalje stojim pri tome da je iPhone X ruzan uredjaj :)
Ja sam također prešao s IOS-A na Android i ne bih se ponovo vraćao na IO-S jer ovamo imam sve potrebno , Iphone je Amarička precijenjena igračka.
Samsung nikad nece shvatiti: Ne radi se o Hardware-u nego o Software-u. Samsung jest bolji ali ja sam nakon samo jednog dana svoj android samsung s posla zamijenio Iphonom. Nebo i zemlja sto je je. To je sad isto da kazes da je Honda bolja o Ferrarija.
potpisujem
Ne vidim da su se sjetili navesti da se usput od Samsungovih telefona ginulo,da se prije leta Samsung ostavljao kući zbog zabrane unošenja u avione, da se Android korisnici “kažnjavaju” virusima sa zahtijevima od plaćanju u Bitcoin-u prije otključavanja......sirotinjo i Bogu si teška 😂😂😂
Nisu se sjetili navesti da se od Samsunga usput ginulo?! I
Ja ne poznajem nekoga da je poslije iPhonea presao na Android.
E moj kontas, prvo iPhone nije OS, tako da nisi formulisao recenicu kako treba. A sto se tice IOS-a super sve extra ispeglano, ali mi takva ogranicenja i restrikcije nisu potrebne. Samo da znas da nas ima koji smo se odrekli IOS-a, sto bi ti rekao iPhonea
iPhon je mercedes u svijetu mobitela. Pljuju ga samo oni koji ga nikada nisu imali.
Svi vi koji ste stavili dislike, znate o cemu pricam. ;)
@PonosniBosanaac Nisam kliknuo na "dislike", imao sam i iPhone i Galaxy ali ga mogu #$@$@ Nexus-u (a vjerujem sad i Pixel-u)... oba i zajedno
PRIKAŽI ODGOVORE (4)