|

Nova reklama za Samsung Galaxy ismijava iPhone

Nova reklama za Samsung Galaxy ismijava iPhone
580
Klix.ba
6.11.2017. u 17:27
82
komentara
580

dijeljenja
Samsung je objavio novi video na svom YouTube kanalu pod nazivom "Samsung Galaxy: Odrastanje" u kojem prate život mladog muškarca koji koristi Appleove uređaje tokom 10 godina, da bi se na kraju odlučio preći na Samsungovu stranu uoči puštanja iPhonea X u prodaju.
Priču prati pjesma "I'm Moving On" Chyvonnea Scotta. Video počinje snimkom prvog iPhonea iz 2007. godine. Glavni lik ove priče čeka u dugim redovima i ima velikih problema s telefonom.

U jednom trenutku iPhone mu je ispao u vodu i stavio ga je u rižu da se osuši dok njegova djevojka nije trebala to raditi sa svojim Samsung uređajem koji je i dalje funkcionisao.

Također, prikazano je kako su potrebni brojni priključci i kablovi nakon što su uklonili priključak za slušalice od 3,5 milimetra na iPhoneu 7. Muškarac na kraju odlučuje ugasiti iPhone i kupiti Samsung Galaxy te prolazi pored reda ljudi koji čekaju na iPhone X.

Posljednji Samsungov pametni telefon Galaxy Note 8, koji je u prodaji od septembra, ima dvije kamere, displej od 6,3 inča i novu S olovku koja ima bolju osjetljivost na pritisak.
Prijavi grešku


Komentari (82)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...