Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast momku, a ovi sto pljuju po ovon nek nastave to raditi svakako nemaju pametnijeg posla, ovaj momak nema vremena ni da cita ovakve gluposti vjerovatno
@RTC nemožeš porediti ovo dvoje nikako. ovo gore je hajmo reć jedan od tutorijala u Unitiju, tako da što se orginalnosti i igrivosti tiče naspram ove što si je naveo ni blizu.
@ZutiGolub ovo što je lik napravio je unity sample za rigid body, gluposti pravo ali hajde treba ljude gurati, i ovo je nešto, zanima me dali će klix da me gurne kad izađe moja.
Sad ce nasi ovo opet da pljuju, a vecina njih ne zna ni email poslat
Pljuvat će samo debili
Svaka čast za Belmina
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na >>>>> www.XXdate.club
Nema jace igrice od "el bake" :D
zvuči zanimljivo, kupujem, nisam igrač neki al treba podržat
Briliant :)
Fuka*e nemate vi telefona da pokrenete ovu igru, jer sve pare trosite na kladionice, a ostatak dana provodite pljujuci po drugim ljudima koji su nesto uradili sa zivotom, umjesto da uradite nesto konkretno, pa su vam krivi i Bog i otac i politika i SDA itd itd. Ko god je pravio igru, svaka cast, odlicno izgleda!
Igrica el bake neprevazidjena
Zelim srecu autoru...ja igrao igru istog koncepta na Atari 800xl...sjeticu se nekad imena.
Nova igrica "Srollay dzoint" hehe.
ok je baš
Nisam hejter, al igrica ku... nevalja