Cilj je smanjiti broj lančanih sudara
0
Nova aplikacija upozorava na nesreću ispred vas
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako uloviti ribu ? Jednostavno ! Stavite joj soli na rep, pa je poslije mozete lako uloviti...... Za one koji ne razumiju IRONIJU: Sta ce se dogoditi kada u sudaru ucestvuju kola BEZ OVOG UREDJAJA (a takvih je velika vecina) ? Rjesenje ? Staviti im soli na rep. Pa ce MORATI kupiti uredjaj za ovo zaj.eb.avanje....
\"Naučnici su napravili aplikaciju\" nisu NAUCNICI nego PROGRAMERI napravili aplikaciju!
-Ima jos nesto interesantno na YouTube-(VIDEO)-ukucaj --(autodoktor)-- -dva profija pokazuju kako se nalaze kvarovi i kako se otklaljaju, -kad obidzete par servisa i nista ne urade onda oni stupaju u akciju.
Bespotrebno gubili vrijeme kad se lančani ionako rijetko dešavaju
Ova aplikacija je definicija ironije