Tehnologija
0

Nokia angažirala Pamelu Anderson za promociju N8

Sarajevo-x.com
Pamela Anderson
Pamela Anderson
Nokia jeste najveći svjetski proizvođač mobitela, ali kad je riječ o pametnim telefonima, iPhone-u ili uređajima baziranim na Android platformi, ipak pomalo gube primat. Stoga, polažu velika očekivanja u novu, Nokiu N8, baziranu na platformi Symbian^3.

Nokia N8 stiže uskoro - već 30. septembra, a prema najavama imat će kameru od 12-megapiksela sposobnu za snimanje Full HD videa.

Kamera bi trebala biti veliki adut za prodaju N8, no Nokia planira dodatno privući pažnju na ovaj model i to na velika vrata. Naime, angažirat će megapopularnu američku starletu Pamelu Anderson i engleskog glumca Eda Westwicka za kratki film kojim će promovirati novi mobitel, javljaju agencije.

No, tu je još jedna dobra vijest: dva sretna fana imat će priliku igrati određenu ulogu u ovom filmu pod nazivom "Commuter". Iako je poznato malo detalja iz scenarija, jedan fan bi trebao imati tu privilegiju da sudjeluje u sceni s Pamelom u spavaćoj sobi, dok će drugi glumiti u liftu s Westwickom.

Snimanje "Commutera" počinje u Londonu 20. septembra. Priliku da glume u filmu imaju samo državljani Velike Britanije, stariji od 18 godina. Više detalja na stranici www.starwithpam.com ili www.starwithed.com.