Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ameri na aparatima
99. Az-Zizal - Zemljotres Medina - 8 ajeta Bismillahi rrahmani rrahim U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog! Kada se Zemlja najžešćim potresom svojim potrese i kada Zemlja izbaci terete svoje, i čovjek uzvikne: "Šta joj je?!" - toga Dana će ona vijesti svoje kazivati jer će joj Gospodar tvoj narediti. Tog Dana će se ljudi odvojeno pojaviti da im se pokažu djela njihova; onaj ko bude uradio koliko trun dobra - vidjeće ga, a onaj ko bude uradio koliko trun
Bosnjaci ce braniti Bosnu of Srpskog i Hrvatskog smeca.
A ko su bosnjaci?
Sanjas jarane, skoci sa mosta pa ces se probuditi!
Jel ovo njemacka pod izgovorom zastite planete ne prave raketni stit protiv ICBM? ;)
..sto bi bila konacna faza pred invaziju Rusije.. da bi se usudili u konacnu kapitulaciju Rusije.. moraju se onesposobiti nuklearke..
@opetja ...da ..ali to ne znaci da nece prestati pokusavati..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)